Tudnivalók

Ha bármilyen kérdésed van küldj e-mailt a hello@old.utazzindiaba.hu -ra vagy hívj minket!
Tamás: +36 30 9 000 367

Lájkolj minket a Facebookon!

Olvasd el új cikkünket: Vida Veronika

Az egyik legvonzóbb adat: az átlag hőmérséklet kb 30 fok. Gondolj bele, hogy milyen itthon a szürke, latyakos, havas, esős 0 fok. Utazzunk? :)
Továbbá ha adott a hely és az idő, akkor reggelente közös jógát és meditációt tartunk, ha van kedved csatlakozz majd :)

India egy igazi spirituális kultúrsokk. Segít, hogy megerősödj lelkileg, hogy átlépd a korlátaidat, hogy jobban megismerd önmagad, hogy ráláss, valójában milyen is a világ körülötted. Rájössz, hogy a vélt/valós problémák nagy része az életedben egyáltalán nem is problémák. Egy más emberként fogsz hazatérni, ezt garantáljuk. De nem kell egyedül nekivágnod ennek a világ- és önismeretnek, veled tartunk!

A helyszínek között legtöbbször a méltán híres és nagy hagyományokkal bíró indiai vonattal fogunk utazni, esetenként éjszaka is, egy-egy helyszínre pedig busszal, riksával és taxival megyünk.

NE hozz gurulós táskát, ipari hajszárítót és sminkkészletet – ezekre semmi szükséged nem lesz. Malária gyógyszerre sem lesz szükséged, ahol járunk egyáltalán nincs malária! Ellenben a malária gyógyszerek durva pszichikai tüneteket okozhatnak, főleg ha alkohollal kevered őket – nem járunk dzsungelekben, így malária veszély sincs közép Indiában.

A szállások a lehetőségekhez képest tiszták, maximum 2-3 személyes szobákban fogunk megszállni, de ne számíts csilli-villire, India nem ilyen! Az étkeket helyi “éttermekben” fogjuk elkölteni, ne aggódj, nem lesz semmi bajod az ételtől.

Amiben segítünk:

 • repülőjegyet foglalni – magát a jegyet Te veszed majd meg, de megkeressük a legjobb ajánlatot
 • szállást, vonat és buszjegyet foglalni – ezt mi intézzük neked
 • olyan éttermekbe viszünk, ahol biztonságosan ehetsz, így elkerülöd a mindenki által emlegetett indiai hasmenős dolgokat
 • megmutatjuk, hol tudsz olcsón szuvenírt venni
 • segítünk elkerülni a “lehúzásokat”
 • biztosítjuk a biztonságos de mégis spirituális kultúrsokkot :)

Fontos:

 • nem utazásszervező cégnek vagy utazási irodának dolgozunk. Mi utazunk amúgy is, Te pedig, ha szeretnél, csatlakozol hozzánk. Az egyes útiterv leírások végén láthatod a részletes árakat, hogy mennyiből valósíthatod meg ezt az utazást.
 • a rajtunk kívülálló okok miatt történő programváltozásért nem vállalunk felelősséget, pl: sztrájk,vonat késése, forgalmi dugó, szállodai foglalás szálloda részéről történő nem teljesítése, stb.
 • a jelentkezéskor megállapodást kötünk, melyben megbízol bennünket, hogy helyetted intézhessük a vonatjegyek, a helyi közlekedés, a szállások foglalását.
 • az utazási költség nagyobb része a repülőjegyekből, vízumból, biztosításból, oltásból tevődik össze. Ha szeretnéd, segítünk ezek ügyintézésében.
 • a fennmaradó egyéb költség fedezi a közlekedés, szállás, belépők, reggeli étkezések, és jattok összegét.

Segíteni szeretnénk, hogy más is átélhesse, amit mi élünk át egy-egy ilyen utazáson. Hidd el, meg fogja változtatni a gondolkodásodat a világról és az emberekről! Az állomásokat úgy állítottuk össze, hogy beleférjen kb. 3 hétbe, és az adott környéken annyi szép látnivalót és élményt tudjunk nyújtani, amennyit csak lehetséges.

Előre kérünk pár egyszerű szabály betartására, melyeket rögtön az első órában el fogunk mondani – így nyugodtan, kényelmesen tudod majd élvezni a velünk töltött időt és 99%, hogy semmilyen egészségügyi vagy egyéb problémád nem lesz.

Kommentek

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Youtube
Contact us
Hide Buttons