Vida Veronika

Screen Shot 2017-03-31 at 08.50.07Több, mint hét éve ismerkedtem meg a hatha jógával, majd egy kihagyás után tértem vissza a rendszeres gyakorláshoz egy súlyos betegséget követően. Pár hónap gyakorlás után jelentős változásokat fedeztem fel magamban mind fizikai, mind mentális, mind energetikai szinten. Ezen felfedezéseknek köszönhetően kezdtem el behatóbban foglalkozni a jógával, majd egyre több jógairányzatot ismertem meg, illetve gyakoroltam, így többek között a Bihar jógát, a Satyananda jógát, az Ashtanga vinyásza jógát és a Yin jógát is.

A Hatha jóga diplomámat Kiss Zoltán Nitainál szereztem meg a 200 órás nemzetközi – Yoga Alliance International – képzés keretein belül. Ezzel párhuzamosan – részben tanulmányi célból – sikerült eljutnom Indiába, ahol az utam során még behatóbban tanulmányozhattam a jóga hagyományokat.

Másfél éve (a polgári foglalkozásom mellett) hatha jógát oktatok egy budapesti belvárosi jóga stúdióban, hospitálok az indiai nagykövetségen tartott Iyengar jóga órákon, illetve jelenleg Ashtanga vinyásza jóga oktatói képzésre járok Porffy Csabához. Rendszeresen oktatói továbbképzéseken veszek részt és magam is rendszeresen gyakorlok.

Rendkívül közel érzem magamhoz az ázsiai kultúrát, így bejártam Indiát, Sri-Lankát, Thaiföldet, Kambodzsát, Laoszt és Burmát.

Namaste!

Vida Veronika

Kommentek

Posted in Uncategorized
Show Buttons
Share On Facebook
Share On Youtube
Contact us
Hide Buttons